• DOLAR 32.377
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.628
  • ...
“Batman, bölgenin önemli şehirlerindendir”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Hulusi Şahin başkanlığında 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında Valiliğin himayelerinde kamu kurum ve kuruluşlarının işbirliği ile İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan “1. Batman Tanıtım Günleri” ön hazırlık toplantısı geçekleştirildi. 

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı, İl Özel İdare Genel Sekreteri, DSİ Ilısu Barajı 16. Bölge Müdürü, kamu kurum yöneticileri, oda başkanları, iş adamları ve esnaf katıldı. 

Tanıtım günleriyle ilgili yapılacak ön hazırlık çalışmalarının görüşüldüğü toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Şahin, Batman’ın tarihi dokusu, doğası ve kültürel zenginliği ile bölgenin en önemli şehirlerinden biri olduğunu belirtti.

Şahin, “Bu tanıtım günleriyle, Batman’ın huzurlu, güvenli modern ve büyük bir şehir olduğunu herkese duyuralım. Tanıtım günlerimizin amacına ulaşabilmesi için kamu kurumlarımız ve tüm paydaşlarımızın el birliği ile çalışması gerekiyor. Bu vesile ile 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında, İstanbul’da yaşayan herkesi, bu tanıtım etkinliğimize davet ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenecek tanıtım günlerinde yapılacak çalışmalara ilişkin bilgilendirme sunumu yapıldı. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir