• DOLAR 32.496
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2429.44
  • ...
CHP; TAHT KAVGALARINDA SÖZ KAFTANCIOĞLU’NDA
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FARUK KUZU – HABER YORUM

Bir süre önce İmamoğlu’nun seçim danışmanı tarafından “Yeni bir propaganda amacıyla yazıldığı aşikar olan” bir kitap çıkarıldı. Kitapta İmamoğlu’nu ve (yazar) kendisini öven, göklere çıkaran ifadelerde bulunmuş.

Bu durum CHP yönetimindeki zihinsel uzaklığı da gösteriyor. Deyim yerindeyse her biri ayrı vadiden sesleniyor. Her birinin gelecekle ilgili hesabı ötekinden farklı. Her birinin halka bakış açısı da farklı.

C. Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunup Necati Özkan'ın kitabında kendi kendini "kahramanlaştırdığını" iddia ederek şu ifadeleri kullandı:

"Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel Merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!" ifadelerini kullandı

CHP’de bir yandan Muharrem İnce rahatsızlığı ve taht kavgası bir yandan Kılıçdaroğlu’nun tahtını koruma kaygısı, bir yanda İmamoğlu dalgası şimdi de Kaftancıoğlu’nun yarası…

CHP’de sular durulmayacak gibi. Halkın Partisinde(!) halka hizmet gibi bir dert yokmuş gibi görünen bu partinin iç savaşları yakında “Bizans taht kavgaları/ oyunlarına” dönüşürse şaşmamak gerekir.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir