• DOLAR 32.564
  • EURO 34.726
  • ALTIN 2411.152
  • ...
Lösemili çocuklara moral ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla lösemi hastası çocuklara moral ziyaretinde bulundu. Hastanedeki lösemili çocuklarla yakından ilgilenen Tahmazoğlu, okul eğitimlerini hastanede gören ve hastanede yatan çocuklara oyuncak, boyama kitapçığı ve boyama seti hediye etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, ziyaretlerin küçük hastaları çok memnun ettiğini ve onlara büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade etti.

Vatandaşlara da lösemili hastaları ziyaret etme tavsiyesinde bulunan Tahmazoğlu, yaptığı ziyaretler esnasında çocukların yüzündeki mutluluğu paylaştıklarını belirtti.

Tahmazoğlu, “Öncelikle tüm hastalarımıza ‘geçmiş olsun’ diyorum. Gaziantep Üniversitemize bağlı Onkoloji hastanemizde hem Gaziantep’imiz için hem de bölge için çok güzel bir hizmet veriliyor. Bu konuda başhekimimize, doktorlarımıza, hemşirelerimize, öğretmenlerimize ve hasta bakıcılarımıza teşekkür ediyorum. Hastalarımızı ziyaretimizde yüzde 40’ı Gaziantep’ten yüzde 60’ı ise diğer bölgemizden gelen hastalardan oluşuyor. Bunlar tedavi edilebilir hastalıklar. Rabbim hepsine acil şifalar versin.” dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir