• DOLAR 32.813
  • EURO 35.484
  • ALTIN 2525.448
  • ...
Kamyonet Gölete Düştü: 2 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Karagöz köyünde, Ali Ekber Dızman (50) ve Kemal Sezer (60), köy arazisinden topladıkları lahanayı şehir merkezindeki pazara götürmek için kamyonete yükledi. Dızman`ın kullandığı plakası henüz belirlenemeyen kamyonet, köy yakınlarındaki kum ocağı sahası mevkisinde kontrolden çıkarak gölete düştü.

Bölgeden geçen köylülerin fark etmesi üzerine durum güvenlik güçlerine bildirildi. Olay yerine sevk edilen ekiplerin çalışmasında, boğularak öldükleri anlaşılan Dızman ve Sezer`in cesedi, dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldı.

Söz konusu iki kişinin cesedi, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetler buradaki işlemlerin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu`na gönderildi.

Karagöz köyü muhtarı Hasan Karataş, ölenlerden Ali Ekber Dızman ve Kemal Sezer`in bir başka köyde ikamet ettiklerini, Dızman`ın köy arazisinde kiraladığı tarlada lahana üretimi yaptığını belirtti.

Dün akşam topladıkları lahanaları Çorum merkezde kurulan pazarda satmak için yola çıkan Dızman ve Sezer`in yaptığı kazanın bugün bölgeden geçen köylüler tarafından fark edildiğini vurgulayan Karataş, kısa sürede olay yerine ulaşan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Çorum Belediyesi itfaiye dalgıç ekiplerinin, araçta sıkıştıkları belirtilen Dızman ve Sezer`in cesetlerini sudan çıkardıklarını kaydetti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir