• DOLAR 32.331
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2299.603
  • ...
Yetimler Vakfı’ndan “Bir bot-bir mont” kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber yetim çocukları unutmayan Yetimler Vakfı, “Bir bot-bir mont” kampanyası başlatarak hayırseverlere destek çağrısında bulundu.

Yurt içi ve yurt dışında yetim ailelere yönelik yardım çalışmaları yürüten Yetimler Vakfı, yaklaşan kış mevsiminde yetimlerin giyinme ihtiyaçları kapsamında “Bir bot-bir mont” kampanyası başlattı.

Önceki yıllarda da benzer kampanyalar ile yardım çalışmaları yapan Yetimler Vakfı, bu sene de yetimlerin yüzünü güldürmek için hayırseverlere çağrı yaptı.

Başlatılan kampanyaya yönelik açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı yönetim kurulu üyesi Recep Bozkır, “Yetimler vakfı olarak yetim ailelerimizin çocuklarına her yıl düzenli olarak yapmış olduğumuz bot ve mont yardımlarını bu sene de başlatmış bulunmaktayız. Bu yılda ‘Bir bot, bir mont’ kampanyası ile yetim çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.” dedi.

Bozkır, “Hayırseverleri bu konuda bize destek olmaları, yetimleri yalnız ve kimsesiz bırakmamaları için davet ediyoruz. Allah, yapacağınız hayırları şimdiden kabul etsin, hayırseverlerden razı olsun.” ifadelerini kullandı. (Ramazan Zeren, Gıyasettin Tetik-İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir