• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hasat erken başlıyor çünkü hırsız var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal altındaki topraklarda yaşayan Filistinli çiftçilerin bir kabusu da Siyonist yerleşimci teröristler. Çünkü işgal rejiminin işgalci yerleşimcileri zeytinin olgunlaşma sürecinde ortaya çıkıyor ve Filistinli çiftçilerin ürünlerine el koymak için bahaneler arıyor.

Filistinli yetkililer, yer yıl zeytin hasadının başlamasıyla Yahudilerin işgali ve yağmalamasından korkuyor. Zamanla yarışan Filistinli çiftçiler, genellikle tüm aile bireylerinin katılımıyla zeytin hasadını bitirmeye çalışıyor. Sıralanmış yüzlerce zeytin ağacı, işgalci yerleşimcilerin eline geçmeden sahipleri tarafından erken erken süre içerisinde hasat edilmeyi bekliyor. Çiftçiler, her yıl zeytin hasadının başlamasıyla birlikte Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında artış yaşandığını belirtiyor. Yerleşimciadı verilen teröristler sadece Filistinlilerin gelir kaynağı olan zeytin ağaçlarına el koymuyor işgalciler aynı zamanda hem çiftçilerin canlarına hem de mallarına kast ediyor.

Yalnız ve korumasız gördükleri çiftçileri dövüyor, hasadına el koyuyor ve zaman zaman zeytin ağaçlarının dallarını kırıyor

Bu haberler de ilginizi çekebilir