• DOLAR 32.328
  • EURO 35.169
  • ALTIN 2301.724
  • ...
SON DAKİKA
Bakan Selçuk Batman’da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Batman'a geldi.

Uçakla saat 13.30'da Batman'a gelen Bakan Ziya Selçuk, ilk olarak Batman Valiliğini ziyaret etti. Bakan Selçuk’u Valilik ziyaretinde Vali Hulusi Şahin, vali yardımcıları ve AK Parti İl Milletvekili Ziver Özdemir karşıladı. Selçuk Valilik makamına geçerek, burada basına kapalı İl Eğitim Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ziyaretle ilgili kısa açıklamada bulunan Bakan Selçuk, ilin eğitimiyle ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere Batman’a geldiğini söyledi.

Batman’da eğitimde iyi bir mesafe alındığına işaret eden Selçuk, “Bugün Batman'da eğitimle alakalı meselelerin değerlendirilmesi için istişarelerde bulunmak ve bazı çalışmalar yapmak için bulunuyoruz. Burada eğitime olan talebin çok yüksek olması, eğitim standartları açısından çok hızlı bir mesafe alınması, bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Daha ileri ufuklara, daha ileri aşamalara gidebilmesi için Batman'daki eğitim ihtiyaçlarının yerinde gözden geçirilmesi ve buradaki yetkili arkadaşlarımızla, Sayın Valimiz başta olmak üzere birlikte ele alınması kaçınılmaz bir ihtiyaçtır.” dedi.

Batman’daki ziyaretinin yararlı olacağını vurgulayan Selçuk, “Bütün il ziyaretlerinde olduğu gibi, burada da bazı hayırseverlerle, iş insanlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla da ayrıca değerlendirmeler yapacağız. Bunun dışında da öğretmen arkadaşlarımızla bir toplantı düzenleyip onlarla bir sohbet ortamı da oluşacak. Ben bu tür temasların yararlı olduğuna ve yerinde yapılan gözlemlerin daha sonraki aşamalar için oldukça etkili neticeler doğurduğuna inanıyorum. Bundan dolayı da Batman ziyaretimizin yararlı geçeceğine ve kısa ve orta vadede etkili sonuçlar doğuracağını düşünüyorum." diye konuştu.

Valilik ziyaretinin ardından Selçuk, İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen eğitim buluşmaları toplantısına katıldı.

AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Selçuk, daha sonra TPAO Kristal Parkta STK’larla ve iş adamlarıyla bir araya gelecek.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir