• DOLAR 32.581
  • EURO 34.914
  • ALTIN 2428.574
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 18 Aralık 2012 Salı günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;


BATMAN BASIN.COM; `Hüda Par Resmen Kuruldu`
Büyük bir merakla resmileşmesi beklenen Hür Dava Partisi (Hüda Par) kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı`na verdi. Kurucu üyelerden Av. Hüseyin Yılmaz açıklamalarda bulundu.

`Bir Gün Size de Kan Lazım Olabilir!`
Batman`da halkın kan bağışına yeteri kadar duyarlı olmadığını söyleyen Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Hakkı İpek, kan vermenin bir hayır işi olduğunu ve herkesin bu konuda gereken ilgiyi göstermeleri gerektiğini belirtti.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `Batman`da Esrarengiz Ceset`
Batman Çayı Köprüsü altında saat 06.30 sıralarında bir kadına ait olduğu belirlenen ceset bulundu.

`İş Kur, Yeni Yılda Yeni Binasında`
Kültür Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Bulvarında hizmet veren İş Kur, Batman İl Müdürlüğü bundan böyle vatandaşlara daha rahat bir ortamda hizmet verecek.

BATMAN MEDYA GAZETESİ; `Yola Dökülen Moloz Öldürüyordu`
Önceki Akşam 19.30 sıralarında Beşiri`den Batmana gelen İbrahim Bavli yönetimindeki 72 DS 071 plakalı araç, yola dökülen molozlara çarparak takla attı.

`TPAO Çalışanlarına Skala Müjdesi`
Petrol İş Batman Şube Başkanı Mustafa Mesut Tekik, 3 Bin 450 işçiyi ilgilendiren skala ücret düzenlemesine yönelik verdikleri mücadelenin sonuç verdiğini belirtti.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `Böyle Salgın Görülmedi!`
Batmanda binlerce çocuk ateş, kulak ağrısı, öksürük ve halsizlik şikayetleri ile hastanelere kaldırıldı.

``Devlet Okulu mu? Özel Okul mu?``
Batman Merkezde bulunan birçok okulda, gerekli bazı malzemelerin temini ve ihtiyaçlar için velilerden periyodik aralıklarla para toplanıyor.

BATMAN UMUT GAZETESİ; `Sarıkamış Konferansına Yoğun İlgi`
Batman Üniversitesi`nde \"1. Dünya Savaşı`nda Sarıkamış\" konulu konferansta konuşan Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe: \"Sarıkamış olayı Enver paşa`nın Doğu şartlarını bilmediği halde ihtiraslarına kurban ettiği tarihin acı sayfasıdır\" dedi.

`Kızılay Tutumlu Olmayı Öğretiyor`
Yaptığı çalışmalarla adı sıkça gündeme gelen Kızılay Batman Şubesi, sosyal sorumluluk kapsamında başlattığı bir projeyi daha hayata geçirdi.

BATMAN PUSULA GAZETESİ; \"Batman Çayında Kadın Cesedi Bulundu\"
Batman çayı kenarında kimliği henüz tespit edilemeyen, 25-30 yaşlarında bir kadının cesedi bulundu.

`Kaymakam Kumluca Köyü`nde İncelemede Bulundu`
Hasankeyf İlçe Kaymakamı Ceyhun Dilşad Taşkın Kumluca (Mırdes) Köyü`nü ziyaret ederek incelemede bulundu.

BATMAN GAZETESİ; `Hür Dava Partisi Kuruldu`
Mustazaflar ile Dayanışma Derneğinin kapatılmasının ardından Hür Dava Partisi (Hüda-Par) kuruldu. Partinin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığına sunuldu. Dilekçenin teslimi sonrasında Hüda-Par Kurucular Kurulu adına açıklama yapan M. Hüseyin Yılmaz, partinin kuruluş dilekçesini verdiklerini belirterek, partilerine ilişkin detaylı bilginin daha sonra kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.

`Kaya, Gündemi Değerlendirdi`
Saadet Partisi İl Teşkilatı Divan toplantısında konuşan Saadet Partisi genel idare kurulu (GİK) üyesi Av. Bülent Kaya, meclise sunulan bütçe görüşmelerini değerlendirdi.

BATMAN POSTASI GAZETESİ; `Günde 6-7 Kişi Kan Bağışında Bulunuyor `
Batman`ın günlük kan ihtiyacının 200 ünite olduğunu belirten Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Hakkı İpek, ancak Batman`da günde sadece 6-7 ünite kan verildiğini açıkladı.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `Kızılay, Tutumlu Olmayı Öğretiyor`
Batman`da sosyal sorumluluk projesi kapsamında kumbara dağıtan Kızılay Batman Şubesi, öğrencilere tutumlu olmayı öğretecek.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `Lise İçin Eylem Yaparım `
Her geçen gün büyüyen Beşiri`nin İkiköprü Beldesinde iki yüze aşkın lise öğrencisinin bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Ali Kıyanç, \"3500 nüfuslu beldede bir lise yok. Yeni yılda lise verilmezse tüm belde halkı eylem yapacak\" dedi.(Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir