• DOLAR 32.6
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2499.014
  • ...
Caddeler göle döndü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin merkez Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde ara ara etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerinde gök gürültülü ve şiddetli yağışa dönüştü.

Kentteki sağanak yağış, hayatı da olumsuz etkiledi. Zaman zaman şiddetini artıran yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

Yağmura dışarıda yakalanan vatandaşlar ise kapalı yerlere sığınmaya çalıştı. Yağmur nedeniyle trafikte de aksamalar oldu. Yolda biriken sular nedeniyle sürücüler, zor anlar yaşadı.

Kent merkezindeki birçok cadde ve sokak göle dönerken, bazı iş yerlerini su bastı.

“Denizden yürüyerek geçtim!”

Altyapının yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, tepki göstererek, aynı manzaraların her yıl tekrarlandığını söylediler.

Göle dönen caddeden geçen bir vatandaş, “Ne gölü denizden yürüyerek geçtim. Caddenin halini görüyorsunuz? Rezillik.” Diyerek tepkisini dile getirdi.

Araçlar göle dönen yolda ilerlemekte güçlük çekti

Kızıltepe’de Koçhisar Mahallesi, Yeni Mahalle ve İlçe Otogarı Caddesi de yağış sonrası adeta göle döndü, kanalizasyonlar taştı. Araçlar göle dönen yolda ilerlemekte güçlük çekti. Vatandaşlar her yağmur yağdığında mağdur olduklarını belirterek, sorunların çözülmesini istedi.

Su dolan çukurlara araçlar düştü

Kızıltepe’de devam eden altyapı çalışmaları yapan firma, doğalgaz çalışması nedeniyle kazdığı çukur, yağış suyu ile doldu. Yolun bazı noktalarında oluşan yağış sonrası çökmeler oldu, çukurlar meydana geldi. Su dolan çukur, bir kaç aracın kaza yapmasına neden oldu.

Yoldan geçen bir araç sürücüsü, sadece su birikintisi zannederek içinden geçmeye çalışırken, çukura düştü. Kazada, herhangi bir ölüm veya yaralanma olmazken, araçta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir