• DOLAR 32.478
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2434.67
  • ...
İstanbul'da skandal görüntü!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

DOĞRUHABER - HABER YORUM

İslam’ın harcıyla yoğrulan nice şehidin kanıyla bereketlenen Anadolu Coğrafyası son zamanlarda ne yazık ki İslam'a aykırı bir çok uygulamaya ev sahipliği yapıyor.

Bunlardan bir tanesine de dün tanık olduk. Bir okulda yapılan etkinlikte İslam'ın insanlığa sunduğu yüce değerlerin (sembolik anlamda değil, gerçek manada ) ayaklar altına alındığına şahitlik ettik.  İstanbul'da geçen haber şöyle gelişti:

"İstanbul Çekmeköy'de bir okulda yapılan etkinlikte, çocukların yapacakları etkinlikler kağıtlara yazılarak çocukların ayaklarının altına verildi.

Dini değerlere yönelik yapılan etkinlikte dini ifadelerin ayak altına alınması sosyal medyada da çok sert tepkiye neden oldu.

Bu etkinliğin yapıldığı okul ve etkinliği hazırlayanların kim olduğunun belirlenmesine yönelik çalışmalar başladı.

İstanbul Çekmeköy'de bir okulda "Besmele, Salavat, Peygamber, Hadis ve Kur'an " gibi yazılı kağıtlar öğrencilerin ayaklarının altında çiğneniyor.

Dini değerlerimiz ayaklar altına alınıyor! Hangi idareci böyle bir rezilliğe izin verebiliyor?
İşte ayaklar altına alınan dini değerler: (Videoda)

Bu tür etkinlikleri yapan insanların (belki basiretsizlikten kaynaklanan) davranışları  ne yazık ki, toplumda gün geçtikçe önemini yitiren ve sosyal hayatta görünürlüğü azalan İslami ve insani değerlerimize bir darbe olduğu muhakkaktır.

(Milli) denilen Eğitimin, toplumun manevi değerleriyle uyumlu olması gerektiğini her fırsat ve platformda dile getirmeye devam ederken, yetkilileri bu tür olayların bir daha yaşanmaması için harekete geçmeye davet ediyoruz.

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir