• DOLAR 32.32
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2296.718
  • ...
'Ahlaki yozlaşmanın uç noktalarından bir tanesi de madde kullanımıdır'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İdeal Eğitim Vakfı (İDEV) ile Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından, Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Yeni Mahalle Kültür Merkezi'nde "Uyuşturucu Kullanımı ve Madde Bağımlılığı" temalı program gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Zekeriya Şahin'in yaptığı program, Rasim Karabulut'un Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programın açılış ve selamlama konuşmasını yapan İDEV Antalya Koordinatörü İsmail Tekin, "İDEV ve Peygamber Sevdalıları Vakfı imkân ve tecrübelerini birleştirmek suretiyle söz konusu seminerleri birlikte yapmayı, böylece halkımıza daha iyi hizmet vermeyi uygun buldu. Onun için ideal eğitim seminerleri, bundan böyle İDEV ve Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından birlikte düzenlenecektir. İçinde bulunduğumuz Ekim ayının son haftasında inşallah memleket genelinde 32 yerde söz konusu seminerlerimiz yapılacaktır." dedi.  

"Ahlaki yozlaşmanın uç noktalarından bir tanesi de uyuşturucu ve madde kullanımıdır"

Ardından kürsüye gelen Dr. Tahir Karaaslan, "İDEV bireyin, ailenin ve toplumun bilinçlenmesi konusunda bir gayret içerisine girdi. Çünkü her yönden özellikle gençlerimiz yoğun bir ahlaki erozyona uğruyor. Bu gençleri bataklıktan kurtarabilmek için İDEV öncülüğünde birçok eğitim seminerleri verilmektedir. İDEV'in bünyesinde eğitimci araştırmacı arkadaşlar var. İlahiyatçı ve doktorlarımız var. Bu günkü konumuz da uyuşturucu kullanımı ve madde bağımlılığı… Çünkü ahlaki yozlaşmanın uç noktalarından bir tanesi de uyuşturucu ve madde kullanımıdır." ifadelerini kullandı.

Daha sonra İlahiyatçı Yusuf Tutak, "Uyuşturucu Kullanımı ve Madde Bağımlılığının Fıkıh Boyutu" temasıyla bir konuşma yaptı.

Seminer Münir Karakuş tarafından yapılan duanın ardından son buldu. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir