• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Bingöl'de yapılan çalışmalarla yollar yenileniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Belediyesi, bozulan yol, kaldırım ve üst yapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmaların yoğunluk kazandığı Kültür, Yeni Mahalle ve Bahçelievler Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Erdal Arıkan, ekiplerden bilgi alarak çalışmaların titizlikle yürütülmesini istedi.

Kültür Mahallesi’nde asfalt ve kilitli parke taşı çalışmalarının devam ettiğini belirten Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, BSK asfalt uygulamasının yoğunluk kazanacağını söyledi.

Kültür Mahallesi’nin ardından Tugay Kavşağı'ndan Kültür Kavşağı'na uzanan Kurtuluş Caddesi’nde asfalt çalışması yapılacağını belirten Arıkan, “İnalı, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’nde Üniversite Caddesi ile Aydınlık Caddesi’nde BSK çalışması yapılacak. Akabinde öncelikli gerektiren bölgelerde çalışmalar yoğunlaştırılacak.” dedi.

Asfalt plentinin kurulmasıyla birlikte üstyapı hizmetlerinin daha hızlı yürütüleceğini vurgulayan Arıkan, “Asfalt çalışmalarımızı daha sağlıklı, hızlı ve kaliteli bir şekilde sürdürmek için asfalt plenti inşa edeceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan alacağımız destekle hayata geçireceğimiz asfalt plentiyle tüm mahallelerimizdeki yollarımızı yenileyeceğiz.” diye konuştu.

Mirzan, Yeni Mahalle ve Bahçelievler Mahallesi’nde kilitli parke taşı çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Arıkan, şunları söyledi: “Mahallelerimizde yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarımıza ağırlık verdik. Ekiplerimiz planlı bir şekilde hareket ederek, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyor. Çalışmaları yerinde takip ederken, vatandaşlarımızla da sohbet etme, onların istek ve sorunlarını dinleme fırsatı buluyoruz. Vatandaşlarımız tarafından bizlerle iletilen taleplerle ilgileneceğimizden şüpheleri olmasın. Üstyapı hizmetlerimizi sürdürürken ekiplerimize destek olan tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.” (İLKHA)  







Bu haberler de ilginizi çekebilir