• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
Umut Kervanı'ndan muhtaç aileler yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaptıkları yardım faaliyetleri ile adını duyuran Umut Kervanı tarafından, muhtaç aileler yararına kermes açıldı. Halkın büyük bir ilgi gösterdiği ve 27 Ekim Pazar gününe kadar sürecek kermesten elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunulacağı belirtildi.

Siirt merkez Güreş Caddesi Abdulhakim Sancak İlkokulu karşısında açılan kermeste, gıda, giyim, ayakkabı, çeyizlik, züccaciye, yöresel ev yemekleri ve çeşitli ürünlerin yer aldığı reyonlar bulunuyor.

Düzenlenen kermes ile ilgili İLKHA’ya bilgi veren Umut Kervanı Siirt Şube Başkanı Fahrettin Dayan, kermesten elde edilecek gelirle muhtaç ailelere yardım edeceklerini kaydetti.

Dayan, halkın kermese teveccühünün yüksek olduğunu gördüklerini ve bundan memnuniyet duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Siirt halkının kermesimize destek olmasını bekliyoruz. Şu an beklentilerimizin çok üzerinde bir katılım mevcut. Nasip olursa burada elde ettiğimiz gelirleri muhtaç ve yetim ailelere ulaştıracağız. Bu vesileyle halkımızın bu gibi kermeslere elinden geldiğince ilgi göstermesini istiyor ve Siirt halkını kermesimize davet ediyoruz."

Dayan, "Siirt Umut Kervanı olarak açtığımız kermes 27 Ekim’e kadar açık kalacak. Mahalli yemeklerimiz, özellikle vatandaşlar bu yemeklere rağbet ediyorlar. Hayırseverlerden buraya yemek getirerek ve buradan bir şeyler alarak yardımda bulunmasını istiyoruz. Kermes vesilesi ile fakirlerin ihtiyaçlarını karşılayacağız inşallah, bunun için halkımızın da yardımını ve katkılarını bekliyoruz." dedi. (Murat Orhan-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir