• DOLAR 32.387
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2326.31
  • ...
"Vatandaşlarımız her türlü hizmetten faydalanmalıdır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Belediyenin kış hazırlıkları kapsamında özellikle vatandaşların dakikalarca minibüs bekledikleri durakların elden geçirilip onarılması gerektiğini belirten Açıkbaş, şunları söyledi:

"Küçük bir ayrıntı gibi görünebilir fakat her gün yüzlerce belki binlerce vatandaşımızı ilgilendiren ve dikkat edilmesi durumunda da halkımız için büyük bir kolaylık sağlayacak bir durum olduğunu belirtmeliyim. Bingöl ilimiz malum olduğu üzere kışları soğuk ve yağışlı geçmekte, dolayısıyla durak bekleme alanlarımız beklenen bakım ve onarımı görmediğinden her kış aylarında; durak klimalarının çalışmaması, kapılarının arızalı olması, reklam afiş ve broşürlerin merkezi haline gelmesi veya bazı önemli noktalarda durakların yetersizliği gibi konular vatandaşlarımızı sıkıntıya sokuyor."

Açıkbaş son olarak, "Memleketimiz ve insanımız her zaman dile getirdiğimiz gibi belediyecilik anlamında her türlü hizmetten faydalanmalıdır. Bu anlamda kendisine her alanda fayda sağlanan vatandaşlarımızın da belediye, kamu düzeni ve kanunlara uyma bilinci de pozitif bir eksende gelişecektir." şeklinde konuştu. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir