• DOLAR 32.602
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2489.266
  • ...
Mersin Kent Edebiyat Ödülü Sahibini Buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN-MTSO`da düzenlenen törene, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faik Burakgazi, Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdal Kuyucuoğlu, Şair ve Yazar Ahmet Oktay, Yazar Özdemir İnce, Jüri Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, \"2007 yılında, bir kent adına konulan tek edebiyat ödülü olan Mersin Kenti Edebiyat Ödülü`nün altıncısını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise Zamanın tanıklığı çerçevesinde karşılıklı etkileşimin gelişmesinde, sanatçıların ve edebiyatçıların önemli bir yeri olduğunu ifade etti.

 

Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu, Özdemir İnce, MTSO Meclis Başkanı Faik Burakgazi ve Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut Ahmet Oktay`a ödülünü verdi.

 

Ödülünü aldıktan sonra bir konuşma yapan Oktay, bu geceyi düzenledikleri için MTSO`nun bütün yöneticilerine teşekkür etti. Oktay, \"Burada benim için çok güzel şeyler söylendi. Buna teşekkür edecek kelime bulamıyorum. Bütün yazar ve şair arkadaşlarımın benim yaşıma ulaşmalarını diliyorum ve ödül gecesini onurlandıran herkese de teşekkür ediyorum\" dedi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir