• DOLAR 32.577
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2438.444
  • ...
Kılık Kıyafet Yönetmenliğe Tepki!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Milli Eğitim Bakanlığının okullarda başörtüsüne yasak getiren kılık kıyafet yönetmeliğine tepkiler gelmeye devam ediyor. Batman Beşiri ilçesinde faaliyet yürüten Hizmet Der, çirkin ve ayrılıkçı olarak gördüğü kılık kıyafet yönetmenliğinin derhal geri alınmasını istedi.

"Çağdaşlığı kılık kıyafette zanneden zevatlar, uzaya uydu gönderdiler de başörtüsüne mi takıldı" diyen Beşiri Hizmet-Der Başkanı Nasır Efrens, "Dindar bir nesil projeleriyle gündeme gelenler dinin gereğini yaşamaya çalışanlara karşı nedense baskıcı despot bir uygulamayla kızlarımızı Allah`ın emrinden uzak tutmaya çalışmaktadırlar" diye konuştu.

Allah`ın kelamını kendi iktidarları için kullananların gafil insanlar olduğuna işaret eden Efrens, "Biz onlardan gereğin yapılmasını istiyoruz. Artık halkımızın bu oyunlara gelmeyip bunun hesabının zamanı geldiğinde en güzel cevabı kendilerine verecektir. Başta Cumhurbaşkanı, Başbakan, hükümet yetkilileri ve özellikle Milli Eğitim Bakanı bu çirkin ve ayırımcı yönetmeliğin derhal geri alınmasını istiyoruz" dedi. (Kenan Önder / Civan Kaya-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir