• DOLAR 32.516
  • EURO 34.794
  • ALTIN 2487.197
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 17 Aralık 2012 Pazartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

 

BATMAN BASIN.COM; `Tarih Bu Direnişi Unutmayacak`

Özgür-Der Batman Şubesi tarafından düzenlenen Suriye Direnişi ve Sorumluluklarımız konulu panelde konuşan Gazeteci Yazar Hakan Albayrak, Türkiye`li vatandaşlar olarak yaşanan bu zulme yeterli bir şekilde tepki vermediğini belirtti.

`Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Taktırmayanlara Dikkat`

DSİ 10.Bölge Müdürlüğü, su sondaj kuyularına. 2013 Şubatı sonuna kadar ölçüm sistemi takmayanların kullanma belgelerinin iptal edileceğini duyurdu.

 

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `Özdemir: 47 İşletmeye 279 bin TL Destek`

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 2013 yılı bütçe görüşmelerinin sürdüğü TBMM`de KOSGEB üzerine bir konuşma yaptı.
`Batman Üniversitesi Duhok`ta`
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam Duhok`ta 26 ülkenin katıldığı \"Uluslararası çalıştayda Değerler, Kavramlar, İnançlar ve Kültürler\" çalıştayına katıldı.

 

BATMAN MEDYA GAZETESİ; `Sahte Deterjan Operasyonu`

Batman`daki bakkal ve marketlerde satılmak üzere kente getirilen 2 ton sahte deterjan ele geçirildi.

`STK Yöneticileri Gönüllü Başkan Oldu`

Başkan ve yöneticilerinin tutuklanmasının ardından BDP Batman İl Teşkilatında başlatılan Fahri Başkanlık döneminde kentteki STK yöneticileri görevi devraldı.

 

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `En Sakin İlçe`

2011 yılında 100 adli olayın yaşandığı Beşiri`de, bu yıl sadece 58 olay yaşandı.
`Bunlarda `Batman` fıstığı`

Beşiri İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü daha önce köylülere dağıtılan fıstık ağaçlarından köylülerin gelir elde etmeye başladığını belirtti.

BATMAN UMUT GAZETESİ; `Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Taktırmayanlara Dikkat`

DSİ 10.Bölge Müdürlüğü, su sondaj kuyularına. 2013 Şubatı sonuna kadar ölçüm sistemi takmayanların kullanma belgelerinin iptal edileceğini duyurdu.

`Polisten Sahte Deterjan Operasyonu`

İstanbul`da üretildikten sonra piyasaya sürülmek amacıyla Batman`a getirilen 2 ton sahte deterjan, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda ele geçirildi.

 

BATMAN PUSULA GAZETESİ; \"Bengi Yıldız Ortaya Çıktı!\"

 

Önceki Ramazan Ayından beri ortalıklarda görünmeyen ve hiçbir eyleme katılmayan BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, İHD tarafından düzenlenen, \"Kayıplar bulunsun failler yargılansın\" basın açıklamasına katıldı.

`AKP`ye Verilen Emanet Oyları Geri Alacağız`

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Genel Başkanı Gülten Kışanak, BDP İl binasında yaptığı basın açıklamasında, hükümetin Suriye ve Kürt politikasını eleştirerek, \"Kürt halkı AKP`ye emanet oy verdi. O oyları geri alacağız\" dedi.

 

BATMAN GAZETESİ; `HÜDA-PAR`ın Batmanlı İsimleri Belli Oldu`

Hür Dava Partisi kurucular kurulu listesine Batman`dan girenlerin isimleri belli oldu Kuruluşunu tamamlayan ve önümüzdeki hafta içinde İçişleri Bakanlığına başvurusunu yapacak olan Hür Dava Partisi (HÜDA - PAR) kurucular kurulu listesine Batman`dan girenlerin isimleri belli oldu.

`Suriyeli Müslümanlar İçin Panel`

Özgür-Der, Yeni Kültür Merkezinde \"Suriye Direnişi ve Sorumluluklarımız\" konulu panel verdi.

 

BATMAN POSTASI GAZETESİ; `Hastaneyi Bastılar!`

Sason ilçesinde köy ve Mahalle muhtarları ile vatandaşlar öfkeyle Sason Devlet Hastanesine baskın düzenledi.

 

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `Bengi Yıldız`ın Cezası Bitti`

KCK operasyonlarını protesto etmek amacıyla Batman a gelen BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak ı 1 yıllık cezası biten BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız karşıladı.

 

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `Ölümleri Yaklaşıyor Kahroluyoruz`

SSPE Batman Derneği Başkanı Emin Özgen, 1997-2000`li yılları arasında kızamık aşısı olan 33 kişinin daha ölümle pençeleştiğini söyledi. 2005 yılından bu yana 42 SSPE`li hastanın yaşamını yitirdiğini söyleyen Başkan Özgen; \"Ölümü bekleyen bu çocuklar için ciddi bir araştırma yapılmasını istiyoruz\" dedi.(Veysi Rüzgar-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir