• DOLAR 32.325
  • EURO 35.109
  • ALTIN 2301.715
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 17 Aralık 2012 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

 

ADANA HABER GAZETESİ: KAÇAK OTELLERE KIYAK
Rantçılıkla suçladığı belediye meclis üyelerini yandaş medyasına sipariş haberlerle hedef gösterten Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bu arada saman altından su yürütüp Beyazevler Çamlığı`nın imarını OTEL`e dönüştürdüğü, üç kaçak oteli de MİA (Merkezi İş Alanı) kılıfıyla yasalaştırdığı öğrenildi.

Çocuklarıyla Ekmek Mücadelesi
Yoksul vatandaşlar için atık kağıt ve plastikler geçim kaynağı olmaya deva ediyor. Daha çok erkeklerin çöpten atık kağıt ve plastik topladığı görülen Adana`da bu kez bir kadının iki çocuğuyla verdiği ekmek mücadelesi objektiflere yansıdı. 2-3 yaşlarındaki çocuklarıyla atık kağıt ve plastik toplayan kadının ekmek mücadelesi görenlerin yüreğini burktu.

 

İLKHABER GAZETESİ: KADININ İNTİKAMI
Adana`da bir kadın, alkol alıp eve bakmadığı gerekçesiyle daha önce burnunu kırdığı kocasının bu kez kulağını kesti.

Milli Eğitim Müdüründen Kız Öğrenci Yurduna Gece Denetimi
Adana İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet yurtlarda öğrencilerin iyi şartlarda bakılıp bakılmadığını kontrol etmek için haber vermeden gece yarısı denetimlerde başladı. Selamet, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muharrem Gelen ve beraberindeki heyetle birlikte orta öğretim sınıf kız öğrenci yurdunu denetleyerek, pansiyonlardaki nöbetçi öğretmenlerden bilgi aldı. Daha sonra pansiyonun yatakhane, yemekhane ve diğer bölümlerini gezen Selamet, etüt salonunda ders çalışan öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin sorunlarını dinledi.

(Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir