• DOLAR 32.527
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.374
  • ...
Bingöl İl Milli Eğitim Şube Müdürü, Hakkari  İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl`de 2003 yılından beri İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Mahmut Kurtaran, Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Atama kararının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı`yla birlikte Kurtaran`ı makamında ziyaret eden Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kurtaran`a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

 

Eğitimin bir süreç olduğunu, eğitimciler için zaman ve mekânın yeri olamaması gerektiğini söyleyen Vali Güvençer: \"Bingöl`de verdiği emekler ve yapmış olduğunuz hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinizde de başarılarınızın devamını diliyorum\" dedi ve Kurtaran`a yapmış olduğu hizmetlerin anısına plaket verdi.

 

Vali Güvençer ve İl Milli Eğitim Müdürü Sarı`nın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Kurtaran, Bingöl`ün eğitim alanında her zaman ileri gitmesi adına çabaladıklarını söyledi ve ekledi: \"Memleketimiz tabi ki bizim için özeldir. Ancak eğitime herkesin ihtiyacı vardır ve bizler eğitimciler olarak bu görevi ifa ederken Sayın Valimizin de belirttiği üzere yer ve mekân ayrımı gözetemeyiz. Burada sarf ettiğimiz gayreti Hakkâri`deki yavrularımızın geleceği için de sarf edeceğiz inşallah\" dedi.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir