• DOLAR 32.537
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2492.23
  • ...
SON DAKİKA
Elibüyük: Kültürel etkinlikleri önemsiyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ordu Valiliği'nin himayesinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) işbirliğiyle bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Ordu Tanıtım Günleri" Yenikapı Etkinlik Alanında devam ediyor.

"Ordu Tanıtım Günleri" kapsamında beraberindeki heyetle birlikte stantları ziyaret eden HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Ordu ilçe belediyeleri ve STK'ların stantlarında bulunan yetkililerle hasbihal etti. Stant yetkililerinden Ordu'nun kültür ve tarihi hakkında bilgiler alan Elibüyük, parti olarak bu tür organizasyonları önemsediklerini söyledi.

Alanda bulunan tüm stantları gezdikten sonra izlenimlerini aktaran Elibüyük, Maltepe ve Yenikapı etkinlik alanlarında her il için farklı zamanlarda kurulan çadırlarda illerin tarihleri ve kültürlerinin tanıtılması adına bu tür organizasyonların önemli olduğunu ifade etti.

"Bu tür organizasyonlar kültürel tanıtım için çok önemli"

Elibüyük, "Bugün 'Ordu Tanıtım Günleri'ni ziyarete geldik. Gerek Yenikapı'da gerek Maltepe meydanında yapılan ve Anadolu'nun 7 bölgesinde bulunan illerin kültürel tanıtımı için ciddi katkıları olan bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Biz de mümkün olduğunca bu tür organizasyonlara gelip buradaki yerel kurumlarla, belediyelerle, STK'larla diyalog kuruyoruz. Bu organizasyonların artarak devam etmesi için yerel kurumlara büyük iş düşüyor. Bu kapsamda 'Ordu Tanıtım Günleri'ne katıldık. Ordu her ne kadar fındığıyla, kültürel zenginliğiyle tanınsa da bugün Ordu'nun güler yüzlü insanlarıyla hasbihal etme imkânımız oldu. Organizasyonda emeği geçen tüm kurum ve kuruluşları tebrik ediyorum. İllerimizin kültürel tanıtımı ve turizmi açısından bu tür organizasyonların artarak devam etmesini diliyorum. Bu organizasyonları kıymetli bulduğumuzu bir kez daha yinelemek istiyorum." diye konuştu. (Nizamettin Aşkın- İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir