• DOLAR 32.345
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2307.127
  • ...
Heniyye: Mescid-i Aksa'yı bölme planları başarılı olamayacak!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Heniyye, "Tüm sorumluluğu üzerime alarak söylüyorum. Mescid-i Aksa'yı bölme planları başarılı olamayacak. Canımız ve kanımız pahasına işgal rejiminin, planlarını uygulamasına izin vermeyeceğiz. Kudüs'ün çehresi değişmeyecek. Hiçbir karar gerçekleri değiştiremeyecek" dedi.

İşgal rejiminin planlarına kapsamlı bir bakış, hikmetli ve cesur bir planla karşı koymak gerektiğini dile getiren Heniyye, bölgede yaşanan gelişmelerin Filistin davasını gölgede bırakamayacağını, Kudüs'ün pusula olarak kalacağını ve işgalcilerle mücadele merkezi olmaya devam edeceğini söyledi.

Tüm zorluklara rağmen zafere ve özgürlüğe doğru ilerlediklerini belirten Heniyye, Mescid-i Aksa'da ve Kudüs sokaklarında nöbet tutanlara selam gönderdi.

İşgal rejiminin bölge halklarının kendi iç sorunlarıyla meşgul olmasını fırsat bilerek en tehlikeli planını hayata geçirmeye çalıştığına dikkat çeken Heniyye, Kudüs halkının topraklarını, kutsal mekânlarını ve sabitelerini savunmaya devam edeceğini kaydetti.

Batı Yaka sakinlerine seslenerek Kudüs halkını yalnız bırakmamaları çağrısında bulunan Heniyye, İslam ümmetinden de Kudüs'e destek olmasını istedi.

Heniyye ayrıca, dünyanın özgür devletlerini ve insanlarını vicdanın sesini dile getirerek, Mescid-i Aksa'ya yönelik planlarından vazgeçmesini sağlamak için işgal rejimini boykot etmeye davet etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir