• DOLAR 32.449
  • EURO 34.467
  • ALTIN 2488.99
  • ...
Evlat nöbetindeki baba: Bizi sürekli taciz ediyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Zaman zaman HDP'lilerin hakaret ve saldırılarına maruz kalan aileler, evlatları kendilerine teslim edilinceye kadar eylemlerini sürdüreceklerini belirtiyor.

Yaklaşık 5 yıl önce İstanbul'da polis memuruyken, Muş'ta kardeşinin düğün konvoyuyla memleketine dönerken, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yol kesen PKK'liler tarafından kaçırılan oğulları Vedat Kaya (28) için 45 gündür oturma eyleminde olduğunu söyleyen baba Şeyhmus Kaya, "yaklaşık 45 gündür buradayız. HDP'lilerden hiçbir kelime bile işitmedik. Bizi sürekli taciz ediyorlar.'' dedi.

HDP'lilerin Kürtleri temsil etmediklerini ve Kürtleri ezdiklerini belirten Kaya , "Patates ve taş atıyorlar. Çocuğum yaklaşık 5 senedir esirdir. Bunlar Kürtleri temsil etmiyor. Bunların Kürt diye bir sorunu yok sadece Kürtleri eziyorlar. 5 senedir benim oğlum esir duruma düşmüş. Var mı yok mu haberimiz yok. Burada 45 sene de dursam çocuğumun bir saatine de bedel değildir. Benim çocuğum ne tür işkenceler görüyor, nerede yatıyor, nerede kalkıyor, ben onun durumun öğrenmek istiyorum. Çözüm sürecini bahane ettiniz. Çocukları, askerleri ve polisleri kaçırdınız. Kürtleri niye kandırıyorsunuz. Bu insanlara yazık değil mi?" ifadelerini kullandı. (Gıyasettin Tetik-İLKHA)                                                                                                                   









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir