• DOLAR 32.512
  • EURO 34.94
  • ALTIN 2430.764
  • ...
Diyarbakır Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle;

 

Diyarbakır Medya: TESSEP: Eğitim-Sen Suni Bir Gündem Oluşturmaya Çalışıyor
TESSEP Mersin Sözcüsü Ercan Fidan, Malatya Doğanşehir Sürgü Çok Programlı Lisesinde bazı öğrencilere zorla türban taktırıldığını öne sürerek başörtüsü düşmanlığını körüklemeye çalıştığı iddia edilen Eğitim Sen`e tepki gösterdi.

 

Özgür Haber Gazetesi: Elçi: Roboski Dosyasındaki Kısıtlama Kaldırılsın
Hava operasyonu sonucunda 34 sivilin hayatını kaybettiği Uludere olayının yıldönümü yaklaşırken, Diyarbakır Baro Başkanı Elçi, soruşturma dosyasındaki `kısıtlama` kararının kaldırılması için başvuruda bulunduklarını, dosyadaki kısıtlamanın kaldırılması gerektiğini açıkladı.

 

Haber Diyarbakır: Almanya 4 Adet Awacs`ı Diyarbakır`a Gönderiyor Almanya`dan Diyarbakır`a gönderilecek olan 4 AWACS için Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü`nde hazırlıkların başlatıldığı öğrenildi.

Diyarbakırsöz: Küçük Muhammet`in Dramı!
Doğuştan cam kemik hastası olan küçük Muhammet Emin yaşıtları gibi okula gidip arkadaşlarıyla koşup top oynamak istiyor.

Yeni Yurt Gazetesi: Jandarma, Emniyet Ve MİT`in Ortak Operasyonu
Vali Toprak, operasyonda ele geçirilen 16 Ton Kubar, 5 ton da toz esrar olmak üzere 21 ton esrar maddesinin piyasa değerinin yaklaşık 40 milyon TL civarında olduğunu belirtti.

Diyarbakır Yenigün: Öğrenci Andı`na Disiplin Cezasına İptal
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nün \"Öğrenci andı insan hakkı ihlalidir\" açıklamasını yapan İHD MYK üyesi ve Eğitim Sen üyesi Nihat Aksoy hakkında verdiği disiplin cezası mahkeme tarafından iptal edildi.

Diyarınsesi: `Hastanede Tecavüz` Olayına Validen Açıklama
Vali Toprak, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Suriçi Hizmet Binası`nda biri mahkum 2 kişinin bir bayana tecavüz ettikleri iddiasının tüm boyutuyla soruşturulduğunu ve soruşturma sonucu olayın aydınlatılacağını söyledi. (M. Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir