• DOLAR 32.599
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2509.781
  • ...
Trafik ışıklarının çalışmadığı kavşakta kazalar yaşanmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl merkez Kervansaray bölgesinde bulunan kavşakta sürekli kazaların meydana geldiğini dile getiren vatandaşlar, kavşakta bir süre önce yeni trafik ışıklarının konulduğunu ama yanmaması nedeniyle kazaların devam ettiğini belirttiler.

Kervansaray bölgesinde oto lastik tamircisi olan Kenan Paşaoğlu, Bingöl Merkez Kervansaray bölgesinde bulunan şehirlerarası kavşakta sürekli olarak kazaların yaşandığını söyledi.

Paşaoğlu, "Yıllarca burada bulunan şehirlerarası Kervansaray Kavşağı'nda trafik ışıkları yoktu. Bir iki ay önce İLKHA’nın yaptığı haber üzerine burada trafik ışıkları yapıldı ama çalışmadığı için kazalar olmaya devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde yine kaza oldu, ışıklar var ama aktif değil, ışıkların bir an önce aktif hale getirilmesi gerekiyor yoksa kazalar yaşanmaya devam eder.” şeklinde konuştu.

Paşaoğlu, bugün, yaşanan kazada iki araçta maddi hasar oluştuğunu belirterek, kazaların yaşanmaması için çalışmayan trafik ışıklarının bir an önce aktif hale getirilmesi gerektiğini dile getirdi. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir