• DOLAR 32.422
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2326.117
  • ...
Bitlis’te 2019 yılının son koordinasyon toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bitlis’te 4’ncü dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Bitlis Valisi Oktay Çağatay başkanlığında gerçekleştirildi.

Bitlis Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Bitlis Valisi Oktay Çağatay, ekonomik olarak kısır bir dönem yaşadıklarını, ancak yarım yatırımların da tamamlanması için çalışmalar yürütüldüğünü söyledi.

Toplantıda İçişleri Bakanlığı tarafından kurumların yatırımlarının yer alacağı "İlyas" adlı internet sitesi hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantı daha sonra yatırımcı il ve bölge müdürlerinin yatırımlarının değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

2019 yılında mevcut 255 projenin; 48’nin tamamlandığı, 156 projenin devam ettiği, 20 projenin ihale aşamasında bulunduğu ve 31 projenin ise hâlâ başlamadığı belirtildi.

255 proje için ayrılan bütçenin 3 milyar 298 milyon 431 bin 629 TL olduğu aktarılan açıklamada, en çok projenin ise ulaştırma Ulaştırma ve Haberleşme alanında olduğu ifade edildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Bitlis Valisi Oktay Çağatay , Vali Yardımcısı Kemal Karahan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, kaymakamlar, belediye başkanları, yatırımcı bölge ve il müdürleri katıldı. (Şükrü Tontaş-İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir