• DOLAR 32.367
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.236
  • ...
Türkiye'deki Filistin Sevdasına Operasyon
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber/Haber yorum

Mezkur basının saldırdırdıklarından biri de Filistin. Devamlı “Filistin bize bunu yapmamalıydı! Sen de mi Filistin! Büyük ihanet! Gibi manşetler atılarak Filistin ve Filistin Davası gözden düşürülmeye çalışılıyor.

Türkiye’nin en çok takip edilen haber sitelerinden birisi şu başlığı atıyor: “Filistin-İsrail bir oldu Türkiye’yi protesto etti!” devamı şöyle geliyor:
“Gazeteci Emre Bol'un, Twitter hesabından paylaştığı videoda, Hollanda'nın başkenti Amstedam'da toplanan kalabalık Barış Pınarı Harekatı'nı protesto etti.İşin ilginç yanı ise; Türkiye'nin savunduğu Filistin bayrağının, İsrail bayrağıyla birlikte sallanması oldu.”

Filiistin’in İslami Grupları başta olmak üzere birçok yetkilisi bu harekatın karşısında olmadıklarını belirtmelerine rağmen birkaç sol görüşlü Filistin’linin veya (Muhtemelen) Siyonist İsrail istihbaratı Mossad’ın ayarladığı birkaç kişinin bazı gösterilerde Filistin bayrağı sallaması Filistin’i ve o kutsal davasını Siyonist İsraille bir gösterme gerekçesi olmamalıydı. Zaten Siyonistlerin bir hedefi de “Krizden nemalanıp Türkiye halkındaki Filistin sevgisine darbe vurmak değil mi?”

Bugüne kadar Filistin bayrağının dalgalandığı her yerde mutlaka Siyonist çetenin bayrağı ya yakılmış ya da ayaklar altında çiğnenmiştir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir