• DOLAR 32.53
  • EURO 34.866
  • ALTIN 2429.007
  • ...
“Altyapı konusunda önemli hizmetlere imza atacağız”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, İçişleri ve Ulaştırma Bakanlıklarına yaptığı ziyaretlerde, Diyarbakır’a hizmet açısından önemli destek sözleri aldığını ifade etti.

Beyoğlu, kente yapılacak hizmetler için Ankara’da milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Beyoğlu, “Önceki dönem Bakanımız Mehmet Mehdi Eker öncülüğünde AK Parti Diyarbakır milletvekillerimiz, Çermik ve Hani Belediye başkanlarımız ile birlikte İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret ettik. Kentimize yapılacak hizmetlerle ilgili taleplerimizi ilettik. Bölgemize büyük önem veren bakanlarımız, taleplerimizi olumlu karşılayarak önemli müjdeler verdiler.” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bağlar ilçesi için asfalt çalışmaları, ulaşım ve altyapı konularında destek istediklerini dile getiren Beyoğlu,

“Sento Caddesi’ndeki altyapı çalışmaları ve çevre yolunun tamamlanmasıyla ilgili güzel gelişmeler olacak. Yeni müjdeler ile Diyarbakır'a dönüyoruz. Taleplerimize tam destek veren bakanlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. (Ramazan Zeren-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir