• DOLAR 32.382
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Kafayı Suriyelilerle bozdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Twitter hesabından “2040 Demografik Felaket Senaryosu” başlıklı bir video paylaşan Özdağ, Türkiye'deki Suriyeliler ile diğer sığınmacıların sayılarına ilişkin değerlendirme yaparak 2040 yılında bu sayının 10 milyonu geçeceğini iddia etti.

Özdağ, Suriyeli mülteciler için "Sığınmacılar Türkiye'de kalırsa 2040 yılında toplam 12.4 milyon sığınmacıyı Türk milleti beslemek zorunda kalacak ve her 8 kişiden bir tanesi sığınmacı olacak. Ülkemizin demografik yapısını, politik yapısını, neden olacağı istikrarsızlılarla jeopolitik yapısını sarsacak, milli devleti tasfiye edecek böyle bir gelişmeye siz 'evet' diyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Birileri Bulgaristan’da yaşayan Türklere aynı şeyi yapsa, onlara fazlalıkmışlar gibi davransa acaba Ümit Özdağ ne düşünürdü? Bir yıkım süreci yaşayan insanların ekmeğini kendisi veriyormuş gibi bu üsttenci tavır milliyetçiliğin ne menem sonuçlar doğurduğuna aslında iyi bir delil!

Bilmeyen de ülkedeki tüm Suriyeliler yan gelmiş yatıyor, hiçbiri ekmek kavgası vermiyor ve hepsine Ümit Özdağ kafasındaki insanlar bakıyor sanacak!

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Öte yandan İçişleri Bakanlığı'na bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Özdağ'ın bu iddialarının gerçekliğinin bulunmadığını söyleyerek, Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir