• DOLAR 32.59
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2502.57
  • ...
Hırsızlık operasyonunda 7 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada, kentteki hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve faillerinin tespit edilerek yakalanması amacıyla Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla çalışma başlatıldı.

Çalışma kapsamında jandarma tarafından tespit edilen 17 şüphelinin yakalanması için Gaziantep ve Şanlıurfa'daki 17 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda gözaltına alınan 17 şüphelinin evlerinde yapılan aramada, 3 tabanca, 10 cep telefonu, 2 ton Antep fıstığı, 35 küçükbaş hayvan ele geçirildi.

Şüphelilerden Ö.K, M.Ö, A.K, H.K, I.H.Ö, H.Ö ve M.K, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, R.U, T.Ç, İ.K. ve İ.Ö. ise adli kontrol şartıyla, diğer 6 şüpheli ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan bir otomobilin çalınması ve minibüsten hırsızlık olayıyla ilgili yakalanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Şahinbey ilçesinin Karagöz Mahallesi'nde bir minibüsten hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu kimliği belirlenen B.Ç. düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şüphelinin evinde bulunan çalıntı malzemeler sahibine teslim edilirken, şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi'nde bir otomobilin çalınması üzerine çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında plaka tanıma sistemi üzerinden takip başlatıldı. Çalışma ve takip sonucu otomobili Ö.K. ile Y.G'nin çaldıkları tespit edildi.

Başka bir araçla seyir halinde oldukları belirlenen şüpheliler, 3 saat süren kovalamaca sonucu Kepenek Mahallesi'nde yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir