• DOLAR 32.379
  • EURO 35.022
  • ALTIN 2326.145
  • ...
"Adıyaman'ın tanıtımı için ciddi destek alamadık"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

TPAO'da basınla bir araya gelen dernek yöneticileri, Adıyaman'ın tanıtımı için yetkililerden ve diğer kurumlardan yeteri kadar destek almadıkları için istedikleri gibi bir tanıtım yapamadıklarını ifade ettiler.

Merkezi İstanbul’da bulunan Adıyaman Dernekler Federasyonunun (ADIFED)’in organizatörlüğünde 21-24 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da yapılacak tanıtım günleri için basından destek isteyen Sevinç, tek gayelerinin Adıyaman'ın tanıtımı olduğunu dile getirerek, "Adıyaman Tanıtım Günlerini düzenlemek, sadece İstanbul'daki vakıfların, derneklerin, federasyonların görevi olmamalıdır. Adıyaman kültürünü tanıtmak, Adıyaman turizmini Türkiye ve Dünya'ya tanıtmak için herkesin elinden geleni yapması gerekir. " dedi.

Tanıtımda medyanın önemli bir yerinin olduğunu dile getiren Sevinç, "Geçen sene İstanbul'da bu önemli toplantıyı iki STK olarak gerçekleştirdik. Adıyaman'daki bütün kurumlardan buna dair ciddi bir destek alamadık. Bütün eksikliklerimizle birlikte, tanıtım için elimizden geleni yaptık. Adıyaman olarak ilk üçe girdik. 600 bin katılımcı ziyaret etti stantlarımızı. Basın mensupları olmadan bu başarıyı elde edemezdik." ifadelerini kullandı. (Cemil Özdaş-İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir