• DOLAR 32.342
  • EURO 35.154
  • ALTIN 2309.541
  • ...
SON DAKİKA
Siyonistler mezarlıkları dinliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist İsrail'in Batı Şeria'nın Ramallah kentinde bir mezarlığa gözetleme sistemi kurduğu ortaya çıktı. Mezarlıkta taşların içine bulunan ekipmanın içinden kamera ve verici cihaz çıktı.

Maan Haber Ajansı'na göre, mezarlıklara yerleştirilen gözetleme aracı yüz, vücut ve nesne tanıma yazılımı geliştiren bir İsrail şirketi olan AnyVision tarafından üretildi.

İşgalci İsrail Filistin'deki mezarlıkları dinliyor
İşgalci İsrail'in Batı Şeria'nın Ramallah kentinde bir mezarlığa gözetleme sistemi kurduğu ortaya çıktı. Mezarlıkta taşların içine bulunan ekipmanın içinden kamera ve verici cihaz çıktı. Maan Haber Ajansı'na göre, mezarlıklara yerleştirilen gözetleme aracı yüz, vücut ve nesne tanıma yazılımı geliştiren siyonist İsrail şirketi olan AnyVision tarafından üretildi.

AnyVision kuruluşu kısa bir süre önce Microsoft'tan 78 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Kuruluş ordu kontrol noktaları ve Arapların yaşam alanlarına yerleştirlen kameralar nedeniyle insan hakları grupları tarafından eleştiriliyor.

Siyonist İsrail, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescidi Aksa'nın Bab el-Amud (Şam Kapısı) çevresini de yaklaşık 60 kamerayla izliyor. Bu kameralar kullanıcılarına gözlemlediği alanlardaki yoğunluk ve hareketlilik ile ilgili de analiz sunabiliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir