• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Türkiye`nin Tek Dergi Fuarı Açılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamza Toprak / İstanbul

Üsküdar Belediyesi ve Dergi Editörleri Birliği’nin işbirliğiyle 19–23 Aralık tarihleri arasında ‘Türkiye Dergi Günleri’nin bu yıl 3’üncüsü gerçekleşecek. Fuara Türkiye Yazarlar Birliği de destek verecek. Yüzlerce derginin sergileneceği fuar da editör ve yazarlar da okuyucuyla buluşacak. Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi`nde İETT Müzesi`nde düzenlenecek olan fuar, farklı tarz ve görüşteki dergilerin tek çatı altında toplanması açısından önem taşıyor. Fuar boyunca okuyucular, dergilerin yazar ve editörleriyle görüşebilecek. Aynı zamanda da fikir alışverişinde bulunabilecekler. Türkiye’de dergiler için düzenlenen tek fuar olması bakımından yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Edebiyat, siyaset ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katılacağı fuarda, aynı zamanda paneller düzenlenecek. Bir bakıma kültür şöleni şeklinde gerçekleşecek olan fuarda, bazı yazarlar son çıkan kitaplarını imzalayacak.

İNZAR DERGİSİ DE BU FUARDA
Kendine has üslubuyla 8 yıldır yayın hayatını sürdüren İnzar Dergisi de ‘Türkiye Dergi Günleri’ fuarına katılacak. 19 Aralıktan itibaren fuarda ziyaretçilerini ağırlayacak olan İnzar Dergisi fuarda okuyucusuyla buluşacak.

İNZAR DERGİSİ AİLESİ OLARAK YAZAR VE EDİTÖRLERİMİZLE BULUNACAĞIMIZ FUARA TÜM  OKUR KARDEŞLERİMİZİN DE YANIMIZDA OLMALARINI BEKLİYORUZ.

YER: ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ

TARİH: 19-23 ARALIK

 

 


 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir