• DOLAR 32.586
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2422.939
  • ...
2020 Promosyon ve Reklam Sezonu Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeni kurulmuş bir firma mısınız? Sektöre sağlam bir giriş yapmak, rakiplerinizin isimlerinin yanında kendi isminizin de anılmasını istiyorsanız, tanıtıma önem vermelisiniz. Verdiğiniz internet veya medya reklamının süresi dolunca, broşürleriniz yırtılıp gidince tanıtımınız son bulur. Ancak firmanızın adını/logosunu taşıyan bir ürün kullanıldığı müddetçe sizin reklamınızı yapar. Düşük bütçeli ve kalıcı reklam arayışında olan tüm firmalar için en uygun araç Promosyon Ürünleridir.

Reklam sektörünün önemli bacaklarından birisi olan Promosyon Ürünleri, 2020 sezonu için hazır. Farklı tip ve kalitede, her keseye ve ihtiyaca göre şekillenebilen Promosyon Ürünleri, çevrenizde bulunan firma ve şahısları da mutlu edebilmenin bir yoludur aslında. Bizim kültürümüzde hediyeleşmenin önemi çok büyüktür. Bir misafirliğe gittiğimizde elimiz boş gitmeyi sevmeyiz. Arkadaşımız bizi hep hatırlasın diye, ufak da olsa emeğimizin geçtiği bir hediyeyi ona vermek isteriz. İşyerimize bir çocuk geldiğinde herkes ona bir çikolata veya oyuncak hediye etme yarışına girer. Bir yönüyle bakıldığında Promosyon Ürünleri sektörü; kültür mirasımız olan hediyeleşmeyi de yaşatma çabasındadır.

Geniş envanteri ile hem kamu sektörüne hem de özel sektöre hitap etmeye çalışan bu sektörde başlıca ürünler; promosyon kalem, ajanda, bloknot, saat, çanta, şapka, usb bellek, çakmak, taşınabilir şarj aletleri vb.’dir.

BU BİR İLANDIR

Bu haberler de ilginizi çekebilir