• DOLAR 32.625
  • EURO 35.27
  • ALTIN 2501.828
  • ...
Farklı Olmanın Kolay Yolu Dufy Kravatlarında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kravat, kıyafeti tamamlayan önemli aksesuarlardan biridir. Kıyafet çok iyiyken kötü bir kravat modelleri ile seçimi kıyafetin tüm albenisini yok edebilirken sade bir kıyafet güzel bir kravatla bambaşka bir havaya bürünebilir. Erkekler için zor ve riskli bir iş olarak görülen kravat seçimi doğru yapıldığında tarz ve stil bir görünüm elde edilebilir. Bu tercihinizi kolaylaştırmak için yazımızdaki ipuçlarından ve fikir önerilerinden faydalanabilirsiniz.

Doğru Kravat Seçimi Nasıl Yapılır?

Seçilen kravatın uzunluğu oldukça önemlidir. Olması gerekenden kısa veya uzun kravat takmak hoş olmayan bir görüntüye sebep olur. Kravatın renk ve deseni takılacağı yere göre belirlenmelidir. Yoksa ortama abes kaçan bir kombin ortaya çıkabilir. Giyilen gömleğe ve cekete uyumlu, karışık bir görüntü ortaya çıkarmayacak kravat tercihi yapılmalıdır.

Hangi Gömleğe Hangi Kravat Yakışır?

Kravat ve gömlekte uyumu yakalamak şık bir görüntü oluşturmak için önem arz eder. Düz ve açık renkli gömleklerle her renk kravat kullanılabilir. Gömleğinizin rengiyle uyumlu desenli bir kravat seçebilir veya dikkat çekici renkte bir kravatla uyum yakalayabilirsiniz. Çizgili gömleklerle gömleğin zıt renginde desensiz, tek renk bir kravat kullanılması hoş duracaktır. Kareli gömleklerle ise dikine kalın çizgili veya kalın desenli bir kravat ile farklı bir uyum yakalayabilir veya sadeliği tercih edip tek renk bir kravat kullanabilirsiniz.

Hangi Kravat Nerede Takılmalıdır?

Düz ve tek renkli kravatları iş yerinde, akşam yemeği davetlerinde kullanabilirsiniz. Çizgili kravatları daha şık bir görüntü oluşturdukları için özel davetlerde tercih edebilirsiniz. Çizgili kravat seçerken çizgilerin renkleriyle gömleğin renginin uyumlu olması önemlidir. Desenli kravatlar da doğru tercih yapıldığında şık durmaktadır.

Yine şık olunması gereken davet, düğün gibi yerlerde tercih edilebilirler. Desenli kravat seçiminde desenin gidilen ortama abes kaçmamasına dikkat etmek önemlidir. Puantiyeli kravatlar da puantiyelerin büyük olmamasını dikkat edildiği takdirde yine iş yerlerinde, toplantılarda tercih edilebilir.

Ünlü erkek giyim markası Dufy'de siz de kendinize uygun renk ve desende kravat bulabilirsiniz. Dufy.com.tr'de herkese uygun bir model vardır. Kendinize uygun modellere göz atmak ve hemen sipariş vermek için www.dufy.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

BU BİR İLANDIR

Bu haberler de ilginizi çekebilir