• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2309.78
  • ...
“Topluma daha iyi dini hizmet sunmak adına ilim halkaları oluşturduk”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Personel arasındaki iletişimi daha etkin hale getirmek ve topluma daha iyi hizmet sunmak adına böyle bir organizasyon yaptıklarını belirten Çınar İlçe Müftüsü Abdülhamit Turgut, olumlu dönüşler aldıklarını, verilen sürelerde din görevlilerinin birçok kaynağı taradığını, böylece farklı düşünce ve görüşlerle bilgi alışverişinde bulunulup, bilgilerin harmanlandığını ifade etti.

Turgut, “Personel arasındaki iletişimi daha etkin, verimli kılmak ve topluma daha iyi hizmet sunmak adına ilçemizde görev yerleri birbirlerine yakın olan din görevlilerimiz arasında gruplar oluşturduk. Her grubun bir başkanı,  bir sonraki ayda yapılacak olan ilim halkasının konusunu, gününü ve saatini belirledik. Hocalarımızın detaylı araştırma ve inceleme yapmaları için imkân tanıdık.” dedi.

Kendisinin de bu halkalara mümkün olduğunca katıldığını söyleyen Turgut, “İlim Halkalarında sadece tek bir konu olan  ‘Din’ ele alınmaktadır. Güncel hayatta yaşanan  problemler ele alınarak, cemaatin bilinçlendirilmesi için olası çözüm yolları belirlenmektedir. Din görevlilerimize, katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. (Gıyasettin Tetik-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir