• DOLAR 32.566
  • EURO 35.19
  • ALTIN 2330.294
  • ...
Lieberman`a Ağır Darbe
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - İşgalci rejimin Dışişleri Bakanı Lieberman, kara para aklama, yolsuzluk ve görevi suiistimal ile suçlanıyor. Siyonist İsrail başsavcısı, Lieberman`ın 2001-2008 yıllarında işlediği suçlar nedeniyle sorguya çağırdığı belirtildi.


Lieberman`ın 2001 yılında milletvekili olduktan sonra resmi olarak ayrıldığı şirketleri milletvekilliği sürdüğü halde kontrol etmeye devam ettiği iddia ediliyor.

Şirketlerin hesap hareketlerinin şüphe uyandırdığına da inanan savcılar, Lieberman`ın bu yolla bazı iş adamlarından para temin ettiğini tahmin ediyor.

Siyonist İsrail`de yayımlanan sol eğilimli Haaretz gazetesi, Lieberman`ın bazı şirketleri, milletvekilliği ve bakanlık görevlerini devraldıktan sonra şoförü ve kızına devrettiğini de yazdı.

Lieberman hakkında dolandırıcılık, kara para aklama, görevi kötüye kullanma ve yalan ifade vermeye zorlama suçlarından dava açabileceği kaydediliyor.

Gelecek yıl 22 Ocak`ta yapılacak seçimler öncesinde yöneltilen bu suçlamaların Lieberman`ın istifasını getirebileceği tahmin ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir