• DOLAR 32.526
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2420.43
  • ...
Diyarbakır Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle;


ÖZGÜR HABER GAZETESİ: YATIRIMLAR VAKTİNDE TAMAMLANACAK
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, GAP kapsamında Diyarbakır da yapılan ve toplam tutarı 320 milyon lira olan 2 yatırımı törenle hizmete açtı. Diyarbakır`daki iki yatırım ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu tarafından ülke genelinde 112 tesisin açılışı da 12.12.2012`de Dev Eser Milletimizin Hizmeti`nde programıyla toplu olarak yapıldı.


HABER DİYARBAKIR: ÖZEL YARGILAMA DEĞİL ADİL YARGILAMA İSTİYORUZ
Diyarbakır`da İnsan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında adliye binası önünde `Adil yargılanma hakkı` ile ilgili yaşanan ihlallere dikkat çekmek amacıyla 6 kurum tarafından bir basın açıklaması gerçekleştirildi.


DİYARBAKIRSÖZ: ADVAN İSTİFAYA ZORLANMADI MI?
Eker, istifa eden AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan`ın istifaya zorlanması gibi bir durumun söz konusu olmayacağını söyledi.


YENİ YURT GAZETESİ: TOPRAK`TAN SER ÇAVAN AÇILIMI
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, bir dizi incelemede bulunmak üzere merkez sur ilçesinde yaptığı gezide sokak aralarında dolaşarak, vatandaşların sorunlarını dinledi.


DİYARBAKIR YENİGÜN: DİYARBAKIR`DA TEFECİ OPERASYONU
DİYARBAKIR polisi, kredi kartlarına takla attırarak komisyon isteyen tefecilere yönelik operasyon düzenledi.


GAZETE DİYARBAKIR: DOĞURGANLIK HIZINDA GÜNEYDOĞU FARK ATIYOR
Diyarbakır ve Şanlıurfa`nın içerisinde yer aldığı TRC2 bölgesinde geçen yıl 95 bin 755 doğum gerçekleşti. Bölgelerin doğurganlık hızı sıralamasında 3,42 çocuk ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi ilk sırada yer aldı.


DİYARINSESİ: YENİ HAVAALANI 2015`TE BİTİYOR
Bazı açılışlarda bulunmak için Diyarbakır`da bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır`ın yeni havaalanı terminal binasının iki yıl içinde bitirileceğini belirti. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir