• DOLAR 32.558
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2429.59
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 14 Aralık 2012 Cuma günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;


BATMAN BASIN.COM; `Haberimiz Umut-Der`i Harekete Geçirdi`
Suriyeli Aile Hayırseverlerden Yardım Bekliyor haberimizi üzerine harekete geçen Umut-Der, Suriyeli aileye yardımda bulundu.

`Kur`an Aşığı İLKHA`ya Konuştu`
Kur`an Nesli Platformu tarafından gerçekleştirilen Meal sınavında Türkiye Onuncusu Batman`dan çıktı. Umre ödülüne layık görülen Batman 2.`si Mustafa Yasir Acar sınava nasıl hazırlandığını anlattı.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `Köprülü Kavşak İhalesi Mart 2013`te`
Milletvekili Özdemir, Grosmar ile Eski Devlet Hastanesi kavşağında alt geçit yapılması için son aşamaya gelindiğini, köprülü kavşak için projenin 2013 Yılı Mart veya nşsan aylarında ihaleye çıkarılacağını açıkladı.

`Umut-Der`den Suriye Aileye Yardım`
\"Suriyeli Aile Hayırseverlerden Yardım Bekliyor\" haberi üzerine harekete geçen Umut-Der Gıda Bankası, 15 kişilik mağdur aileye yardımda bulundu.


BATMAN MEDYA GAZETESİ; `İlginç formül belediyeyi kapanmaktan kurtardı`
Büyükşehir Yasası ile kapatılması kesinleşen 33 belediye arasında bulunan Yücebağ Belediyesi, yasa onaylanana kadar geçen 24 günde çevre köylerin mahalleye dönüştürülerek nüfusun artırılması sonucu kapanmaktan son anda kurtuldu.

`Köprülü Kavşak 2013`te İhaleye Çıkıyor`
Türkiye Büyük Millet Meclisinde 2013 yılına ait bütçe görüşmelerinin devam ettiği bu günlerde, Batman`a ayrılacak ödeneklerle ilgili çalışmalar da sürüyor.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `Haberimiz `Rapor`larda da Mevcut`
Dün gazetemizde yer alan `Kırsal hala tehlikeli` haberimiz üzerine görüşlerini aldığımız İnsan Hakları aktivistleri, bu durumun rapor haline getirildiğini ve bilinenden daha ürkütücü bir boyutta olduğunu belirttiler.

`Soğuk Eğitim`
Kuyubaşı TOKİ`nin arkasında bulunan \"Batman İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi\" sorunlarla eğitime devam ediyor.


BATMAN UMUT GAZETESİ; `Kafe Denetimleri Sürüyor`
Batman`da bulunan internet kafelerin kontrol altına alınması için denetimler tüm hızıyla devam ediyor.

`Umut Der Harekete Geçti`
Umut-Der Gıda Bankası, 15 kişilik mağdur aileye yardımda bulundu.Suriye`de yaşanan iç savaş nedeni ile aile reisinin hayatını kaybetmesinden sonra Türkiye`ye sığınan ve bir aydır Batman Kısmet Mahallesinde bir evde zor şartlar altında yaşam savaşı veren Suriyeli aileye, Umut-Der Gıda Bankası gıda, giyim, elektrikli soba ve halı yardımında bulundu.


BATMAN PUSULA GAZETESİ; `Akyıldız, Yoksullarımız Fındık İşçisi Oldu`
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ubeyt Akyıldız, ``İstihdam adı altında birçok fabrikalar açılıyor. Bu fabrikalarda çalışan işçi sayısı 7`i geçmiyor. İşsizliğin önüne böyle geçilmez. Bu durum esnafı da etkiliyor\" dedi

`Kur`an`ı Kerim Aşığı Mustafa Yasin`
Kur`an Nesli Platformu tarafından gerçekleştirilen Meal sınavında Türkiye Onuncusu Batman`dan çıktı. Umre ödülüne layık görülen Batman 2.`si Mustafa Yasir Acar sınava nasıl hazırlandığını anlattı.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `Gizemli Mezarlar İncelenecek`
Batman Müze Müdürlüğü, haberimiz üzerine gizemli mezar taşlarını yerinde inceleyeceklerini bildirdi. Müze Müdiresi Tenzile Uysal, mezarlar uzmanlar tarafından yerinde inceleceğini söyledi.

`Umut-Der Harekete Geçti`
Suriyeli Aile Hayırseverlerden Yardım Bekliyor haberi üzerine harekete geçen Umut-Der, Suriyeli aileye yardımda bulundu.


BATMAN GAZETESİ; `Hüda-Par Kurucular Listesinde 6 Batmanlı Var`
UMUT-DER Genel Başkanlığından istifa eden İsa Aydın`ın Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Kurucular kurulunda yer aldığı öğrenildi. Dernek Başkanlığından istifa etmesi nedeniyle basına veda ziyareti yapan İsa Aydın gazetemize konuşarak parti çalışmalarının başladığını duyurdu.

`İHL`lerde Sorunlar Baş Gösterdi`
Kuyubaşı TOKİ`nin arkasında bulunan ve bu eğitime başlayan \"Batman İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi\"nde sorunlar bitmek bilmiyor. Soğuk hava koşullarına rağmen Batman İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesinde kaloriferlerin yanmadığını ve servis sorununun olduğunu belirten veliler, yetkilileri göreve çağırarak bu sorunların giderilmesini istediler.


BATMAN POSTASI GAZETESİ; `Batman`da yaklaşık 40 bin mayın varmış`
İnsan Hakları Haftası dolayısı ile İHD Diyarbakır Şubesi tarafından yayınlanan Kara Mayınları raporunda, ilginç bilgiler yer alıyor. Rapora göre Batman`da her 10 kişiye bir mayın düşüyor.

`Suriyelilere Umut-Der Desteği`
\"Suriyeli Aile Hayırseverlerden Yardım Bekliyor\" haberimiz üzerine harekete geçen Umut-Der Gıda Bankası, 15 kişilik mağdur aileye yardımda bulundu.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `Kar`da `Enerji` Savaşı`
Kar yağışının etkili olduğu Sason`da en büyük sıkıntı; enerji… DEDAŞ İlçe Şefliği ise 18 personelle ilçeye elektrik vermeye çalışıyor.

`Suriyeli çocuklar dileniyor`
Savaştan kaçıp Batman`a sığınan Suriyeli ailelerin çocukları, kentin cadde ve sokaklarında dileniyor. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir