• DOLAR 32.501
  • EURO 34.602
  • ALTIN 2502.252
  • ...
"Batman'da gençlerin önemli sorunlarından biri de uyuşturucudur"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, beraberindeki heyetle Batman Gençlik ve Kültür Evi Müdürü Emrullah Girgin'i ziyaret etti.

Durmaz, ilde faaliyet gösteren Gençlik ve Kültür Evi ile ilgili Müdür Emrullah Girgin'den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Girgin ise bu konuda gösterdikleri hassasiyetlerden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkürlerini illetti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Durmaz, devletin halkına hizmet etmek için var olduğunu söyledi.

Durmaz, "Çalışmalarımız kapsamında ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün ziyaretimizi Gençlik ve Kültür Evi'ne yaptık. Gençlik ve Kültür Evi'nin çalışmaları çoktur. Batman'ın gençlik sorunlarını da konuştuk. İlimiz Türkiye geneli genç nüfusu fazla olan bir ildir. Dolayısıyla gençlere yönelik çalışmaların çok sıklıkla yapılması gerekiyor. Bu manada bazı kurumlar bu çalışmaları yapıyorlar. Hem birey olarak hem de toplum olarak gençlerin geleceği için yapmamız gereken çalışmalar var. Bu konuda sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda çalışma yapan kurumları da ziyaret ediyoruz." dedi.

"Uyuşturucuyla ilgili mutlak çözüme yönelik çalışmaların yapılması gerekir"

Batman'da gençliğin yaşadığı önemli sıkıntılardan bir tanesin de uyuşturucu sorunu olduğuna dikkat çeken Durmaz, şunları söyledi:

"Uyuşturucuyla ilgili mutlak çözüme yönelik çalışmaların yapılması gerekir. Yetkililer bu konuya duyarsız kalmamalıdırlar. Bizler ziyaretlerimizi yaptığımızda ilimizde birçok vatandaşımız bu konuda bizlere şikâyetlerini dile getiriyorlar. Bu konularla alakalı özellikle sorunun tamamen çözümüne yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Devlet insana hizmet etmek için vardır. Kurumlarımız da vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalar yürütmelidir. Bu anlamda ilimizde gençlerimize yönelik çalışma yapan kurumların çalışmalarını devam etmeleri gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"Gençler toplumun en hareketli kişileridirler"

Son dönemlerde değerlerine bağlı bir gençliğin yetiştirilmediğine değinen Durmaz, "Bu konuda hep birlikte değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmesi için hem kurumlarımız hem de toplumdaki duyarlı kesimler olarak çalışmamız lazımdır. Gençler toplumun en hareketli kişileridirler. Gençlik dönemi çok önemli bir dönemdir. Eğer büyükler o manada gençleri kanalize etmezlerse yanlışa sapabilirler. Gençlerin yanlışlara sapmaması adına büyüklerin onlara yol göstermesi ve rehberlik yapması gerekmekte. İnşallah bizler de parti olarak bu manada çalışmalarımızı sürdürüp gençlerin değerlerine bağlı yetişmesi için üzerimize düşeni yerine getirmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir