• DOLAR 32.598
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2496.897
  • ...
Hür Dava Partisi Resmileşiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mehmet Laçin / Doğruhaber

Kamuoyu tarafından büyük bir merak ve heyecanla beklenen Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), 17 Aralık 2012 günü kuruluş dilekçelerini İçişleri Bakanlığı’na vermeye hazırlanıyor. Böylece Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Türkiye siyasetine resmen girmiş olacak.

İki hafta önce partilerinin ismini gazetemizle paylaşan HÜDA PAR’ın kurucu üyelerinden Sait Şahin, partilerinin geldiği son aşamayı da yine gazetemize değerlendirdi. Partinin kurucu üyeleriyle Diyarbakır’da bir araya gelerek son hazırlıkları tamamladıklarını belirten Sait Şahin, “Uzun bir süreden beri çalışmalarını sürdürdüğümüz partimizin kuruluş dilekçesini inşallah bir aksilik olmazsa Pazartesi günü İçişleri Bakanlığı’na vermeyi düşünüyoruz. Parti kurucu üyeleri olarak Diyarbakır’da bir araya gelerek son toplantımızı yaptık ve hazırlıklarımızı bitirdik. Pazartesi günü de parti kurucu üyeleri içerisinden bir grupla Ankara’ya gidip hazırlanan evraklarımızla, dosyalarımızla birlikte kuruluş dilekçemizi İçişleri Bakanlığı’na vereceğiz inşallah” diye konuştu.

AMACIMIZ ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMAKTIR

Bundan sonraki süreçte ülkenin idaresinde etkili olup, toplumun hayrı ve yararı için çalışacaklarını vurgulayan Şahin, “Rabbimizden dileğimiz Partimizin halkımıza hayırlı olmasıdır. Bundan sonraki süreçte inşallah bu parti üzerinden, bu ülkenin idaresinde hayırlı dönüşümlere ve değişimlere vesile olacak çalışmalar içinde yer alırız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir