• DOLAR 32.569
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2432.253
  • ...
Ceylanpınar`a İkinci Mermi İsabet Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Suriye`nin Haseki iline bağlı Rasulayn ilçesinde, ÖSO ile PYD arasında yaşanan çatışmalar sırasında seken kurşunlardan biri, Ceylanpınar`daki Çok Amaçlı Toplum Merkezi`nde (ÇATOM) çocukların bilgisayar eğitimi aldığı sınıfın camına isabet etti.

Şanlıurfa`nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye´nin Rasulayn ilçesinde, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ve PYD arasındaki çatışmalar iki gündür devam ederken, çatışmalar esnasında Ceylanpınar`daki ÇATOM`un camına kalaşnikof mermisi isabet etti. Cama isabet eden kurşun bilgisayar eğitimi alan çocukları korkuturken, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Çocukların bulunduğu sınıflar ise boşaltıldı.

Bu arada ilçe emniyeti, Ceylanpınar halkını mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmamaları ve özellikle cam kenarında durmamaları konusunda uyaran anonslar yapıyor. Dün akşam, yine Ceylanpınar`da yaşayan Kenan Altınok isimli vatandaşın evine kalaşnikof mermisi isabet etmişti.

Öte yandan, Rasulayn`da yaşanan çatışmalar sırasında yaralanan ÖSO askerleri, Ceylanpınar Devlet Hastanesi`ne getirildi. Durumları ağır olan bazı askerler ise, Şanlıurfa`da çeşitli hastanelere sevk edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir