• DOLAR 32.604
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2425.274
  • ...

ŞIRNAK - Cizre Kaymakamı Şenol Koca ve Cizreli işadamlar öğretmen evinde bir araya gelerek 2013 yılı ile ilgili yatırım konusunda görüş alışverişinde bulundu. İşadamları, Kaymakam Koca`ya önümüzdeki yıl ile ilgili projeleri hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Koca: \"Cizre Organize Sanayisi Habur`a Yakın Olduğu İçin Önemlidir\"
Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Cizre Kaymakamı Şenol Koca, Cizre ile Nusaybin arasında bulunan Organize Sanayi Bölgesi`nin Habur Sınır Kapısı`na yakın olduğu için önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. En kısa zamanda üretime geçmek istediklerini belirten Kaymakam Koca, sürenin kendileri için çok önemli olduğunu aktardı. Şartlar doğrultusunda gerekli işlemleri başlatmaya hazır olduklarını ifade eden Koca, yatırım konusunda çok aceleci olduklarını dile getirdi. Kaymakam Şenol Koca sözlerini şöyle sürdürdü: \"Cizre`ye yatırım yapmayı çok istiyoruz. Artık Cizre`nin yatırımla, güzel şeylerle anılsın. En kısa zamanda tahsil ettiğimiz yerler üretime geçsin. Bizim için önemli olan halkın istihdamıdır. Bu iş ciddi bir iştir. Ruhsat konusunda bizim bir projemiz var. 2-3 gün içerisinde iş damlarımıza teslim ediyoruz. Bu konu ile ilgili bizzat ben ilgileniyorum\" dedi.

Cizre Organize Sanayi Yatırıma Hazır
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Elçi ise Cizre Organize Sanayi Bölgesi`nin yatırıma hazır olduğunu söyledi. Toplantıda işadamlara seslenen Adnan Elçi, \"Sanayi bölgemizin altyapı çalışmaları bitmiş vaziyettedir. Yatırımcıyı bekliyor. Teşvik paketini işadamları kardeşlerimiz kaçırmasın. Çünkü kısa bir zamanı kaldı. Böyle bir teşvik gerçekten Cizre için kaçınılmazdır. Böyle bir fırsatın kaçırılmaması lazımdır. İşadamlarımız bu konuda kollarını sıvasınlar. Artık yatırımlarını başka illere değil kendi memleketlerine yapsınlar\" diye konuştu. (Abit Dündar - İLKHA)