• DOLAR 32.517
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2488.323
  • ...
Aradan 19 yıl geçti... Unutmadık... Unutmayacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustafa Karakaş/Doğruhaber

Ümmetin onurunun ayaklar altına alındığı o görüntülerin üzerinden 19 yıl geçti. 

Haber Bültenleri Gazze'de 12 yaşındaki bir çocuğun babasının kucağında can çekiştiğini gösterdiğinde İslam Dünyasının ayağa kalkacağı ve bunun hesabının sorulacağı beklendi. Ama olmadı. 

30 Eylül 2000 yılında 12 yaşındaki Muhammed Durra ve babası bir varilin arkasına sığınmış işgalci teröristlerin kurşunlarından korunmaya çalışıyorlardı... Kan donduran görüntülerdi onlar... 

Terörist rejimin 45 dakika boyunca kurşun sıktığı Muhammed Durra bir serçe gibi çırpınırken ümmet zillet içerisinde o görüntüleri izledi.

İşgalcilerin saldırısına karşı bir varili kendilerine siper eden 12 yaşındaki Muhammed Durra ve babası dakikalarca ecel terleri döktü. Siyonist keskin nişancı sırtlanlar 45 dakikanın sonunda emellerine ulaşmış 12 yaşındaki Muhammed çırpınarak şehid düşmüştü. O gece belki de milyonlarca insanın gözlerinden yaşlar boşaldı. Öyle bir zillet sindi ki hanelerin üstüne!!!

Olmadı küçük Muhammed'in kanının hesabını sormak için Hind alt kıtasından Fas'a Türkistan'dan Nijerya'ya müslümanlar ve de ordular ayağa kalkacak diye bekleyenler oldu elbet... Ama olmadı... Cenaze tüm İslam Dünyasının olsa da, acı hepimizin olsa da bu yükü Gazze her zamanki gibi tek başına sırtladı.

Küçük Muhammed bundan 19 yıl önce çırpınarak Rabb'ine kavuştu lakin siyonist azgınlığın terör faaliyetleri püskürtülmüş değil. Neredeyse her gün küçük Muhammedler benzer görüntülerle katlediliyor.

Ve her gün bu yükü Gazze tek başına sırtlıyor.  

Ne İslam İşbirliği Teşkilatı ne Arap Birliği ne BM ne de benzer organizasyonlar bu terör saldırıları karşısında bir yaptırımda bulunamıyor.

İkinci İntifada'nın sembol ismi Muhammed yaşasaydı bugün 31 yaşında olacaktı.

Muhammed Durra için Türkiye'de ezgiler seslendirilmişti

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir