• DOLAR 32.433
  • EURO 35.355
  • ALTIN 2324.91
  • ...
Hem işgalci hem hırsız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin topraklarını işgal eden Siyonistler, bununla yetinmeyip, Nablus kentinin batısında bulunan Deir Şeref köyü arazilerinde ekili zeytin ağaçlarındaki zeytinleri çaldı.

Filistinli çiftçilerin, işgal edilen topraklar üzerinde inşa edilen Shavi Shamron Yahudi Yerleşkesi yakınlarındaki arazilerine girmelerine engel olan işgalciler, sonradan zeytin ağaçlarındaki zeytinleri kendileri topluyor.

Siyonist işgalciler, Filistinli çiftçilerin arazilerindeki zeytinleri kolaylıkla çalabilmek için çiftçileri arazilerine yaklaştırmadıklarını belirtti.

İşgal güçleri himayesinde Batı Yaka 'da terör estirmeyi sürdüren siyonistler, her fırsatta Filistinlilere, evlerine ve işyerlerine saldırıyor, araçlarını ve ekili tarım arazilerini tahrip ediyor, hırsızlık yapıyor.

Siyonist saldırılarına göz yuman işgal güçleri, baskınlar sırasında yerleşimciler ile Filistinliler arasında çatışma çıkması halinde duruma müdahale ederek, siyonistleri koruyor ve olay yerinden güvenli bir şekilde uzaklaşmalarını sağlıyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir