• DOLAR 32.534
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2493.031
  • ...
SON DAKİKA
Uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu: 4 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde düzenlenen uyuşturucu ve hırsızlık operasyonlarında gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesi Yeşilevler Mahallesinde S.S. isimli şahsın evinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirtildi.

Şüphelinin evine düzenlenen operasyonda evde yapılan aramada ise 80,27 gram sentetik uyuşturucu, 2 adet tabanca, 2 adet şarjör, 19 adet dolu fişek ve uyuşturucu madde satışından kazanıldığı tahmin edilen 2 bin 370 TL ele geçirildi.

Operasyonda evde yakalanan S.S, S.A. ve O.A. isimli şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Şahinbey ilçesi Fırat Mahallesi'nde uyuşturucu madde satan ve hırsızlık olayları şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonda ise gasp şüphelisi V.D. gözaltına alındı.

Şüphelinin üzerinde, bir miktar esrar ve sentetik uyuşturucu ele geçirilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan Güneş Mahallesi'nde de bir evde hırsızlık malzemesi ve uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı üzerine söz konusu eve düzenlenen operasyonda yapılan aramada bir tabanca, bu tabancaya ait şarjör ile 3 mermi, 22,5 gram esrar ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 595 TL ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan M.A. ve M.S.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir