• DOLAR 32.515
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.408
  • ...
"Eğitim camiasının sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Adıyaman merkez ve Besni ilçesindeki bazı temaslarda bulunmak ve 21'inci Besni Eğitim günlerine katılmak için Adıyaman'ı ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Adıyaman'da eğitim ve eğitimcilerle ilgili sorunlarla bire bir ilgileneceğini belirtti.

Adıyaman’ın eğitim sistemini gözden geçirme fırsatı bulduğunu ifade eden Selçuk, "Adıyaman ziyaretimiz ile beraber, Adıyaman'ın eğitim sistemini gözden geçirme, Adıyaman'daki temel ihtiyaçları belirleme fırsatımız olacak. Adıyaman'daki eğitim faaliyetlerine katılıp okul yöneticilerimizle birlikte, eğitim camiasının ihtiyaçları konusunu değerlendireceğiz." dedi.

Adıyaman'ın sorunlarının gözden geçirilmesi amacıyla STK'larla toplantı yapacağını dile getiren Selçuk, "Hayırseverler ve Adıyaman'ın temsilcisi olan STK'lar ile toplantı ve görüşmeler yapacağız. Bu vesile ile Adıyaman’ı daha yakından tanıma fırsatı yakalayacağız." dedi.

Adıyaman'ın sorunlarıyla yakından ilgileneceğini söyleyen Selçuk, "Çalışmak, görüş alışverişinde bulunmak son derece etkili sonuçlar ortaya çıkarıyor. Bu anlamda Adıyaman gibi güzel ve gelecek vaat eden bir şehrimizin eğitim sistemini ne kadar önemsediğimizi, eğitimin kalitesinin artması için ne tür katkılar sağlayacağımızı görmüş olacağız. Buradaki bütün problem ve ihtiyaçlarla birebir ilgileneceğimizi bütün Adıyaman halkına duyurmak isterim." ifadelerini kullandı. (Cemil Özdaş - İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir