• DOLAR 32.583
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2421.797
  • ...
'Cumhurbaşkanı Erdoğan mazlumları savunmaya devam edecek'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, işgal rejiminin sözde başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik iddialarına tepki göstererek, "israil Başbakanı (Netanyahu) üzgün çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan, israil'in Filistin topraklarını işgali ve Filistin halkına zulmettiği gerçeğini yüksek sesle dile getiriyor. Netanyahu, sessizlerin sesi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mazlumları savunmaya devam edeceğini anlamalı." dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Twitter hesabında İngilizce yaptığı paylaşımda, Netanyahu'nun Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Fahrettin Altun, paylaşımında, "Boğazına kadar yolsuzluk suçlamalarına batmış olan Binyamin Netanyahu bir kez daha dikkati kendi iç sorunlarından başka yöne çekmeye çalışıyor. Vaktinizi gerçekten seçimi kazanabilecek bir lidere saldırmak yerine duruşmanıza hazırlanmaya harcamanız daha iyi olmaz mı?" ifadelerini kullandı.

NETENYAHU NE DEMİŞTİ?

Terör çetesi başbakanı netanyahu, attığı Tweet'te Cumhurbaşkanı Erdoğan için tepki çeken suçlamalarda bulunarak şu ifadeleri kullanmıştı;

"Gazeteciler ve hakimler hapishanelerini doldururken, diktatör Erdoğan israil'in demokrasisine saldırıyor"

Kaynak, AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir