• DOLAR 32.33
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2294.662
  • ...
SON DAKİKA
İzmir’e Aynı Gün Teslim Doğum Günü Çiçekleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sevdiğiniz birinin doğum gününü kutlamayı atladıysanız ve vaktiniz daraldıysa, onu etkileyecek bir hediye bulmanız zordur. Çünkü onları etkileyecek hediyeyi bulmak için hediyelik eşya satan web sitelerinde ya da mağazalarda saatlerce dolaşmanız gerekir. Fakat böyle bir zamanınız olmadığı için pratik bir son dakika hediyesi arıyorsanız, çiçek göndermek sizin için en uygun seçim olacaktır. Çünkü çiçek göndermek popüler bir hediye fikri olmasının yanı sıra, diğer hediye seçeneklerine göre çok daha kolay seçilebilen pratik bir alternatiftir.

Doğum günü için çiçek seçimi yapmak neden mi bu kadar pratik bir alternatiftir? Çünkü 444Çiçek, 81 ilde sahip olduğu güvenilir bayi ağı ile 7 gün 24 saat birbirinden güzel binlerce çiçek aranjmanıyla online çiçek siparişi vermek istediğinizde size bir tık kadar yakındır.

Türkiye'nin en eski çiçek sitelerinden biri olan 444Çiçek; gül buketleri, beyaz ve mor orkideler, bonsai ağacı gibi egzotik saksı çiçekleri de dahil olmak üzere birçok çiçek aranjmanına dakikalar içinde ulaşmanızı sağlar.

Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biri olan İzmir’de de aynı gün teslim edilmesi gereken bir doğum günü çiçeği siparişiniz varsa, güvenilir bayi ağı sayesinde İzmir’de aynı gün yüzlerce çeşit çiçeğe en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlar.

444Çiçek’ten İzmir’de Aynı Gün Teslim Doğum Günü Çiçeği Siparişi Vermek

İzmir’de yaşayan sevdiğiniz birine doğum gününde çiçek gönderme fikri; dışarda, otobüste ya da gecenin bir vakti aklınıza gelmiş olsa da panik yapmanıza gerek yok, çünkü 444Çiçek size akıllı telefonunuzdan ulaşabileceğiniz kadar yakın.

444Çiçek’ten Sipariş Vermenin Avantajları

  • Dönemsel indirimli çiçeklerden veya kampanyalarımızdan yararlanarak, sevdikleriniz için en uygun çiçek aranjmanını bulabilirsiniz.
  • Online sipariş oluşturduktan sonra ister web sitemizden ister mobil telefonunuz üzerinde çiçek siparişinizin durumunu anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • 444Çiçek’e pratik şekilde üye olabilir, profil bilgilerinizi güncelleyebilir ya da düzenleyebilirsiniz.
  • Gelişmiş filtreleme seçenekleri ile çiçek gönderim amacı, fiyat ya da çiçek çeşidine göre istediğiniz çiçekleri saniyeler içinde listeleyebilirsiniz.

İzmir’e gönderebileceğiniz 444Çiçek ürünlerini incelemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

444Çiçek’ten İzmir’de yaşayan sevdiklerinize doğum günlerinde aynı günde teslim edilmek üzere en güzel aranjmanı buldunuz, siparişinizi verdiniz ve ödemenizi yaptınız.

Sipariş takibinizi, web sitemiz içerisinde yer alan 'Hesabım' bölümünden yapabilirsiniz. Siparişlerinizin durumunu, sipariş numarası ve e-posta adresinizi girerek kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Siz de son dakika doğum günü hediyesi alternatifi olarak çiçek göndermeyi seçenlerdenseniz, İzmir’de yaşayan sevdiklerinize doğum günlerinde aynı gün çiçek teslimi için 444cicek.com’u şimdi deneyebilirsiniz.

İndirim, kampanya ve diğer avantajlardan yararlanmak ya da zamandan tasarruf etmek için web istemiz üzerinden bizi ziyaret edebilir, sevdiklerinize doğum günlerinde birbirinden güzel aranjmanlarla sürprizler yapabilirsiniz.

İLANDIR

Bu haberler de ilginizi çekebilir