• DOLAR 32.371
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.29
  • ...
İş arayan Sebahattin Göçen Sözün bittiği yerdeyim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşsiz olan Sebahattin Göçen (38), eşi Serpil Göçen (33) ve 16 aylık oğulları Mercan, kirayı ödeyemeyince oturdukları evden çıkarıldı. Buca İlçesinde bir apartmanın kömürlüğüne sığınan Göçen ailesinin durumu gazete ve televizyonlarda haber olarak yer alınca, duyarlı vatandaşlar yardımda bulundu.

Yapılan yardımlar sayesinde İzkent Mahallesi`nde aylık 375 lira kirayla bir ev tutan Sebahattin Göçen, eşi Serpil Göçen ve oğlu Mercan ve yeni doğan kızı Kumsal ile umutlu bir şekilde yaşamaya başladı.

Ancak her şey ailenin umduğu gibi devam etmedi. İşsiz olan Sebahattin Göçen, iş bulamayınca ailenin umutları kaybolmaya başladı. İşsiz kalmaktan ve ailesine bakamamaktan iyice bunalan Sebahattin Göçen, son çareyi boynuna astığı `iş arıyorum` yazılı tabelayla sokak sokak gezdi.

Ancak bununla da çevresindekiler bir hayli dalga geçince ekmeğinin derdinde olan Göçen, kendini kötü hissetmeye başladı.

Hiçbir yerden geliri olmayınca evinde bulunan eşyalarını satmak zorunda kalan, sadece bir iki parça eşyanın bulunduğu 375 lira kira bedeli olan evden ise çıkarılmak isteniyor. Ev sahibinin 5 gün içerisinde evden çıkmasını istediğini belirten Göçen, "Gerçekten şu an sözün bittiği yerdeyim. Son çare olarak boynuma astığım tabelayla iş arıyorum.

Çünkü iki çocuğum var onlara bakmak zorundayım. Namusumla çalışıp aileme bakmak istiyorum sadece. Ağır vasıta şoförüyüm. Ne diyeceğimi bilmiyorum" dedi. Eşi Serpil Göçen ise, eşinin her zaman yanında olduğunu ve en kötü günlerinde de eşinin yanında olacağını belirtti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir