• DOLAR 32.594
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2509.775
  • ...
Peş peşe FETÖ operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Polislikten Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınavı sorularını sızdırması soruşturmasında kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 40 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Hakkında gözaltı kararı verilen şüphelilere yönelik Ankara merkezli 20 ilde operasyon başlatıldı.

Ankesörlü telefonlar ile kontörlü, büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ ile irtibatları tespit edilen 7'si muvazzaf 20 değişik rütbelerdeki askerler hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalanma kararı çıkarıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından hakkında gözaltı kararı verilen şüphelilere yönelik 8 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı personeli olan ve umuma açık sabit hatlardan örgütsel iletişim amacıyla iletişim kurdukları değerlendirilerek haklarında gözaltı kararı verilen 50 şüpheliden 26'sı gözaltına alındı.

Gözaltı işlemleri devam ediyor.

Eski 15 komiser gözaltına alındı

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ ile irtibatı olduğu belirtilen 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Hakkında gözaltı kararı verilen zanlıların yakalanması için Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon başlatıldı.

Operasyonda meslekten ihraç edilen komiserlere yönelik soruşturmada 15 şüpheli gözaltına alındı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir